Behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen o.a. Definitief ontharen met SHR,microdermabrasie, harsen, wenbrauwen wimpers.(uitsluitend voor vrouwen)
Voor behandelingen en prijzen klik hier om onze folder te bekijken.

Wil je een behandeling cadeau doen? Dat kan met de Beauty Lagoon Cadeaubon!
Bel of mail voor meer informatie.

Medik8 Basisbehandeling (60 min.) € 60,-

Schuim/creme reiniger en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald. Vervolgens wordt een diepwerkende masker aangebragt. We sluiten af met een aangepaste serum een hydraterende dagcreme.

Medik8 Super Hydrate Behandeling (60 min.) € 70,-

Oppervlakte een dieptereiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gevolgd door een heerlijke gezichtsmassage. Vervolgens gaat daar een zoete, fruitig ruikende masker over,boordevol werkstoffen en vitaminnen.We sluiten af met een diepwerkende serum en extra hydraterend dagcreme.
*Voor alle huidtypes met name de droge  en vochtarme huid.

Medik8 Superfacial Peeling (60 min) € 70,-

Na een zachte reiniging,wordt het gezicht inmasseerd met een krachtige Papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes, en kiwi. De enzympeeling reinigd de huid op een zachte en natuurlijke manier om de dode cellen te verwijderen. Na behandeld met een speciale serum en dagcreme.
*Voor alle huidtypen
*Het verdient anbeveling enzympeelings regelmatig te herhalen zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.
*Kan in een kuur van 6 behandelingen (om de 2 weken 1 behandeling)

Medik8 Acne Cleanse (75 min.) € 70,-

De huid wordt voorzichtig en grondig gereinigd. Alle onzuiverheden worden verwijderd. Wordt vervolgd door een Kleimasker, boordevol natuurlijk zuiverende en helende ingredienten. We sluiten af met een reinigend, matterend, werkende serum en een dagcreme.
*Speciaal voor de acne huid.

Medik8 White Balance  (60 min.) € 65,-

Dit behandeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van pigment problemem bijv. zwangerschapsmasker, zonnebrandvlekken.
Durende de behandeling wordt de huid met speciale serums behandeld in combinatie met een
IPL-apparaat voor een optimale resultaat. 
*Hier wordt een kuur van 6 behandelingen aangeraden

Medik8 Antiage Pretox Botox Altern. (75 min.) € 85,-

Creme reiniger en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte en diepte reiniging. Daarna gebruiken wij voor het beste resultaat een krachtige papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes, en kiwi om de resterende dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens worden onzuiverheden verwijderd gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage. Hierna een masker met cocktail van ingredienten wat een intensieve boost aan de huid geeft. Afsluitend een serum en pretox gel plus dagcreme.
*Voor iedere huidtype en iedereen die een gebied of totale anti-age wilt aanpakken.

Dermaroller (Titanium skin needling) 
"HET TOVERSTOKJE VAN DE HUIDVERZORGING"

Is een simpele en zeer veilige behandeling voor o.a :
- Rimpels  - Fijne lijntjes
- Huidelasticiteit  - Collageen boost
- Zonbeschadigd Huid
- Acne Littekens

Wat is de dermaroller en wat doet hij precies?

Het is een cilindervormig vat met daarop fijnmechanische uit Titanium vervaardigde micronaaldjes die de bovenste huidlagen doorboren zonder schade of bloedingen te veroorzaaken.Verder kan de Titanium dermaroller het zelfherstellende en regenereerde vermogen van de huid stimuleren aangezien het de genezingsreactie van de huid bevordert.
In tegenstelling tot veel andere huidverzorgingsbehandelingen,waaronder chemische peelings, of laser resurfacing,worden bij behandeling met de medik8 Titanium derma roller de bovenste huidlagen niet vernietigd om de aanmaak van collageen op te wekken.In plaats daarvan wekt de Medik8 roller de collageen synthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten zonder langdurige herstel periode en complicaties. 
Tot slot is de Medik8 Titanium Dermaroller in vergelijking met andere behandel methodes de voordeligste manier om op doeltreffende wijze regeneratie van de huid te bewerkstelligen  
Meer info op www.medik8.nl

Dermaroller Behandelingen

DermaRoller behandeling € 125,-
(eerste keer i.v.m aanschaf dermaroller)
Vervolg behandeling € 75,-  / per behandeling
Kuur van 6 behandelingen  (om de 2 weken)   € 400,-
Kuur van behandelingen  (om de 2 weken)   € 350,-